24.000 Ft
Miket készítünk ezen a főzőtanfolyamon?
1. Szedres-almás morzsa sütemény
2. Csicseriborsós-csokicseppes ‘cookie dough’
3. Epres chia puding bean-to-bar csokikrémmel és kókusszal
4. Áfonyás krémmel töltött banánlapok
5. Mandulából készült házi marcipánnal töltött sült barack
6. Citromos-mákos-datolyás energiagolyó
7. Holland almás palacsinta
Mindegyik desszert glutén- és tejtermékek nélkül készül, friss, szezonális és természetes alapanyagokból!
Fermentált üdítővel is készülök és az elkészített édességeket haza lehet majd vinni!
7 készleten
Miket készítünk ezen a főzőtanfolyamon?
1. Szedres-almás morzsa sütemény
2. Csicseriborsós-csokicseppes ‘cookie dough’
3. Epres chia puding bean-to-bar csokikrémmel és kókusszal
4. Áfonyás krémmel töltött banánlapok
5. Mandulából készült házi marcipánnal töltött sült barack
6. Citromos-mákos-datolyás energiagolyó
7. Holland almás palacsinta
Mindegyik desszert glutén- és tejtermékek nélkül készül, friss, szezonális és természetes alapanyagokból!
Fermentált üdítővel is készülök és az elkészített édességeket haza lehet majd vinni!
© Gaudium Főzőiskola – Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek