25.000 Ft
Dátum és időpont: Május 23. péntek 17:30
Ezen a tanfolyamon megtanítom a stabil alapokat, hogy mi kell egy igazán jó sushi elkészítéshez!
Miket fogunk készíteni a főzőtanfolyamon?
– Sushi rizs főzése és ízesítése
– Különböző algalapok kóstolása
Töltelékeket készítünk:
– japán omlett
– tempura bundában sült garnéla és csirkemell csíkok
– ecetes jégcsapretek
– szezámolajos uborka
– csípős majonézes tonhal
– avokádó
Természetesen pácolt gyömbérre, gluténmentes szójaszószra és wasabira is számíthattok!
Készülök még japán hajdina teával, szilva borral és meglepetés édes falattal a végére!
A menü teljesen glutén- és tejmentes lesz!
1 készleten
Dátum és időpont: Május 23. péntek 17:30
Ezen a tanfolyamon megtanítom a stabil alapokat, hogy mi kell egy igazán jó sushi elkészítéshez!
Miket fogunk készíteni a főzőtanfolyamon?
– Sushi rizs főzése és ízesítése
– Különböző algalapok kóstolása
Töltelékeket is készítünk:
– japán omlett
– tempura bundában sült garnéla és csirkemell csíkok
– ecetes jégcsapretek
– szezámolajos uborka
– csípős majonézes tonhal
– avokádó
Természetesen pácolt gyömbérre, gluténmentes szójaszószra és wasabira is számíthattok!
Készülök még japán hajdina teával, szilva borral és meglepetés édes falattal a végére!
A menü teljesen glutén- és tejmentes lesz!
© Gaudium Főzőiskola – Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek