Barion Pixel

Kombucha tanfolyam

25.000 Ft

Dátum: Április 13. vasárnap 12:00

Különleges vendégem: Sándor Lőrinc, a Salt étterem sous chefje (és a férjem) 🙂

Mi várható ezen a tanfolyamon?

– Házi kombucha kóstolás, többféle ízzel készülünk.

– Készítünk közösen kombuchát, amelyet hazavihetsz és a tanfolyamon szerzett tudással tovább gondozhatsz, hogy mindig legyen finom házi fermentált italod!

– Mindenki kap SCOBY-t (starter kultúrát), amelyből további kombuchát készíthet otthon! A kinyomtatott recepteket és elkészítési módot szintén megkapjátok.

– Finom sós és édes falatokkal is készülünk, hogy senki ne maradjon éhes! Ezek mind glutén- és tejmentesek lesznek.

A tanfolyam hossza várhatóan: 2-2,5 óra.

A helyek száma limitált, ha nem szeretnél lemaradni erről az eseményről, jelentkezz itt! 🙂

Elfogyott

Dátum: Április 13. vasárnap 12:00

Különleges vendégem: Sándor Lőrinc, a Salt étterem sous chefje (és a férjem) 🙂

Mi várható ezen a tanfolyamon?

– Házi kombucha kóstolás, többféle ízzel készülünk.

– Készítünk közösen kombuchát, amelyet hazavihetsz és a tanfolyamon szerzett tudással tovább gondozhatsz, hogy mindig legyen finom házi fermentált italod!

– Mindenki kap SCOBY-t (starter kultúrát), amelyből további kombuchát készíthet otthon! A kinyomtatott recepteket és elkészítési módot szintén megkapjátok.

– Finom sós és édes falatokkal is készülünk, hogy senki ne maradjon éhes! Ezek mind glutén- és tejmentesek lesznek.

A tanfolyam hossza várhatóan: 2-2,5 óra.

A helyek száma limitált, ha nem szeretnél lemaradni erről az eseményről, jelentkezz itt!