25.000 Ft
Dátum: Április 13. vasárnap 12:00
Különleges vendégem: Sándor Lőrinc, a Salt étterem sous chefje (és a férjem) 🙂
Mi várható ezen a tanfolyamon?
– Házi kombucha kóstolás, többféle ízzel készülünk.
– Készítünk közösen kombuchát, amelyet hazavihetsz és a tanfolyamon szerzett tudással tovább gondozhatsz, hogy mindig legyen finom házi fermentált italod!
– Mindenki kap SCOBY-t (starter kultúrát), amelyből további kombuchát készíthet otthon! A kinyomtatott recepteket és elkészítési módot szintén megkapjátok.
– Finom sós és édes falatokkal is készülünk, hogy senki ne maradjon éhes! Ezek mind glutén- és tejmentesek lesznek.
A tanfolyam hossza várhatóan: 2-2,5 óra.
A helyek száma limitált, ha nem szeretnél lemaradni erről az eseményről, jelentkezz itt! 🙂
Elfogyott
Dátum: Április 13. vasárnap 12:00
Különleges vendégem: Sándor Lőrinc, a Salt étterem sous chefje (és a férjem) 🙂
Mi várható ezen a tanfolyamon?
– Házi kombucha kóstolás, többféle ízzel készülünk.
– Készítünk közösen kombuchát, amelyet hazavihetsz és a tanfolyamon szerzett tudással tovább gondozhatsz, hogy mindig legyen finom házi fermentált italod!
– Mindenki kap SCOBY-t (starter kultúrát), amelyből további kombuchát készíthet otthon! A kinyomtatott recepteket és elkészítési módot szintén megkapjátok.
– Finom sós és édes falatokkal is készülünk, hogy senki ne maradjon éhes! Ezek mind glutén- és tejmentesek lesznek.
A tanfolyam hossza várhatóan: 2-2,5 óra.
A helyek száma limitált, ha nem szeretnél lemaradni erről az eseményről, jelentkezz itt!
© Gaudium Főzőiskola – Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek